SOCIAL 13 aprilie 2022

Un nou „Ecou” în viața tinerilor din Sfântu Gheorghe!

de Iulia Drăghici - Taraș | 1479 vizualizări

Perioada de înscrieri a voluntarilor se încheie vineri 

Una dintre cele mai reprezentative asociații de tineret din Sfântu Gheorghe, „Ecou” își reia activitatea! Startul a fost dat zilele trecute, când s-a lansat formularul de înscriere a noilor voluntari. 

După etapa completării formularului, care se încheie pe 15 aprilie, orele 20:00, urmează etapa de interviuri față în față, care este programată începând cu data de 18 aprilie. 

Îi așteptăm pe toți elevii de liceu care vor să își valorifice timpul liber implicându-se în diferitele noastre evenimente și activități. Acești doi ani în care activitățile noastre au fost puse „în așteptare” de pandemie ne-au făcut să ne dorim și mai mult să revenim în comunitatea locală, să oferim un spațiu și un grup tinerilor liceeni din oraș unde dezvoltarea personală și profesională este pusă pe primul loc. Îi așteptăm să completeze formularul de înscriere și să vină alături de noi în număr cât mai mare într-o călătorie de neuitat împreună cu marea familie de voluntari ai Asociației de Tineret Ecou”, a spus, pentru Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, reprezentantul organizației, Andi Artimenco. 

Asociația de Tineret „Ecou” s-a înființat în 2001 la Sfântu Gheorghe și de-a lungul timpului a avut peste 2.000 de voluntari activi și sute de evenimente organizate. Printre cele mai renumite sunt Saint George City of Debate, Povestea din Ajun și Curtea Tinerilor, dar voluntarii Ecou au fost prezenți la multe alte activități organizate în comunitate. 

Pe lângă experiența de a lucra în echipă, dezvoltarea personală și spiritul civic sunt printre punctele pe care se pune baza în cadrul Ecou. 

Cei interesați să se înscrie pot găsi link-ul spre formular pe paginile de Facebook și Instagram ale asociației. 

Sursa foto: Facebook/Ecou Tineret. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.