SOCIAL 31 octombrie 2019

„Trăim împreună în diversitate” – concurs pentru elevi

de Iulia Drăghici - Taraș | 1580 vizualizări

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Covasna a anunțat prin site-ul propriu că Ministerul Educației Naționale, prin Direcția de Minorități, organizează a VII-a ediție a concursului național „Călătoria mea interculturală”. Tema din acest an este „Trăim împreună în diversitate”. Înscrierile se fac până în data de 15 noiembrie. 

Regulamentul competiției arată că acest concurs se derulează pe etape, respectiv locală/județeană și națională. Participanții trebuie să fie organizați pe echipe din minimum trei elevi, din care măcar unul să aparțină unei minorități naționale. 

Concursul național „Călătoria mea interculturală - ediția a VII-a ”, competiție de excelență, care se adresează elevilor care au interes deosebit pentru dezvoltarea creativității, a competențelor sociale, civice,  antreprenoriale, promovând, totodată, valorile simțului estetic și dezvoltarea abilităților artistice, cunoașterea şi asumarea valorilor culturale, a propriei identițăți, competitivitatea şi comunicarea interpersonală, dezideratele diversității istorice, etnice,  vă propune pentru anul școlar 2019- 2020, tema: Trăim împreună în diversitate”, arată invitația la concurs, publicată pe site-ul IȘJ. 

Proba de concurs constă în realizarea unei prezentări PowerPoint, a unei povești, scenete, piesă de teatru, interviu, filmuleț, etc.

Regulamentul concursului este publicat pe site-ul Ministerului Educației Naționale, la secțiunea „Învăţământ minorităţi naţionale”. 

Formularele de înscriere, disponibile pe site-ul IȘJ, se pot trimite la inspectorul pentru minorități/rromi/pentru limba maternă/pentru activități educative până la data 15 noiembrie 2019.

Cei interesați pot obține mai multe informații prin e-mail, la adresa marius.caldararu@edu.gov.ro. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.