SOCIAL 21 martie 2022

Tinerii din Barcani strâng alimente și dulciuri pentru familiile nevoiașe din comună

de David Leonard Bularca | 697 vizualizări

Toate cele strânse vor ajunge la aproximativ 40 de familii în săptămâna dinaintea Paștelui ortodox

Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” a lansat o nouă acțiune de sprijin pentru familiile din comună care au nevoie de ajutor, intitulată „Coșul cu zâmbete”. Concret, membrii asociației strâng în această perioadă alimente și dulciuri pe care le vor oferi mai departe celor care au nevoie, pentru ca aceștia să aibă ce pune pe masa de Paște. 

„Donațiile se strâng la sediul Asociației de Tineret „Împreună pentru Barcani”, la adresa Sat Barcani, numărul 271! Ne-am propus să ajutăm un număr de 40 de familii”, ne-a spus o reprezentantă a asociației, Raluca – Maria Bularca. 

„Donațiile urmează a fi împărțite în săptămâna 18 - 22 aprilie! Vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat până astăzi să ducem la îndeplinire aceste campanii… fără ajutorul lor nu am fi reușit să facem atâtea lucruri frumoase”, a mai adăugat aceasta. 

Se pot face și donații în bani, în contul asociației: RO93 RNCB 0126 1702 2058 0001.

Și în anul 2021 Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” a derulat o astfel de acțiune. Atunci, în Vinerea Mare, aceștia au ajuns cu daruri la 20 de familii din comună, iar 60 de copii s-au bucurat de cadourile primite. 

Sursa foto: Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” / Facebook

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.