SOCIAL 23 decembrie 2019

Târgul caritabil de Crăciun de la „Sadoveanu” a „produs” aproape 3.000 de lei

de Iulia Drăghici - Taraș | 2892 vizualizări

Evenimentul a fost Evaluarea la Religie pentru elevii de a VI-a și a VII-a 

Târgul caritabil de Crăciun, organizat joi, 19 decembrie, organizat în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” din Întorsura Buzăului a fost un real succes. Aflat la a doua ediție, Târgul – Evaluare la Religie a strâns suma de 3.000 de lei. Banii vor fi donați copiilor aflați în nevoie. 

Programul evenimentului a cuprins și o expoziție de desene făcute de elevii de la ciclul primar, care au fost recompensați cu premii de participare, iar în deschidere a avut loc un concert de colinde susținut de elevii de la „Mihail Sadoveanu”. Finalul apoteotic a fost un recital incendiar la tobe, susținut de elevul Laurențiu Tohănean, din clasa a VIII-a a C. 

Bucuria se citea limpede în ochii tuturor copiilor și participanților. Apoi toți invitații au gustat din bunătățile făcute în casă cu multă grijă și dragoste. De asemenea, au fost confecționate de elevi decorațiuni de Crăciun, felicitări, semne de carte cusute manual și multe altele. Nu au lipsit merele glazurate și nici ceaiul cald cu scorțișoară! Țin să le mulțumesc mult părinților și doamnei director Luminița Bobeș, care ne-au susținut și s-au implicat foarte mult în reușita  acestei acțiuni. Ne dorim să continuăm această frumoasă tradiție și să bucurăm cât mai mulți copii de Crăciun!  S-au strâns în jur de 3.000 de lei, bani care vor fi donați copiilor care au nevoie. Toți elevii au obținut nota 10 și de data aceasta la Evaluarea la religie! Sărbători cu bucurie și pace în suflet!”, transmite coordonatorul principal al evenimentului, profesoara Maria Popica. 

Un eveniment similar a avut loc și anul trecut. Atunci s-au strâns aproximativ 1.800 de lei, care au fost folosiți tot în scop caritabil. Și atunci toți elevii implicați au primit note de 10 cu felicitări.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.