SOCIAL 20 iulie 2018

Târg de haine și accesorii pentru copii, la Szimpla

de Geanina Lupșa | 899 vizualizări

Toți cei interesați vor putea cumpăra, schimba sau achiziționa lucruri pentru micuții lor

„Bazarul de hăinuțe pentru copii” va fi găzduit în grădina cafenelei Szimpla din Sfântu Gheorghe, duminică, 22 iulie, începând cu ora 12:00. Toți cei care au haine, jucării și accesorii pentru copii, pe care nu le mai folosesc, au șansa de a le vinde sau de a le schimba în cadrul târgului organizat de administratorii cafenelei Szimpla.

„Ideea este să vină cât mai mulți să vândă jucării, haine, cărucioare, caschete, mingi, orice, poate să vină oricine”, a declarat pentru Observatorul de Covasna, administratorul cafenelei Szimpla, Józsi Kinga.

Eventuala sumă care va fi strânsă în urma târgului, va fi adăugată bugetului pe care administratorii cafenelei îl dețin deja, în vederea amenajării unui loc de joacă pentru copii.

„Duminică, de la orele prânzului, vom scoate la iveală toate bulendrele și ţoalele de copii de care nu mai avem nevoie! Uitaţi-vă bine, scotociți, căci cu siguranță veţi găsi ceva pe placul vostru! Dacă și voi aveți hăinuțe de care nu mai aveți nevoie, nu vă mai plac sau pur și simplu v-aţi săturat de ele, sau jucării și alte accesorii de copii, veniți cu ele, căci noi vă asigurăm stand unde să le puteți expune, ca și noi să tragem cu ochiul, să probăm, să facem schimb sau să cumpărăm! Toți cei care trag, împing, aduc în brațe un cărucior, indiferent de ce se ascunde în el, vor fi oaspeții noștri la o prăjitură și la o limonadă! 

Banii pe care eventual îi vom strânge îi vom adăuga la bugetul nostru și vom construi un loc de joacă pentru copii de care nu s-a mai auzit și văzut nicăieri, nici peste mări și țări, în nicio împărăție învecinată!”, au scris organizatorii evenimentului pe Facebook.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.