SOCIAL 20 mai 2022

Sunt așteptate 150 de oferte la Bursa Locurilor de Muncă de la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1098 vizualizări

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Covasna organizează vineri, 20 mai, o nouă ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncă. Au confirmat participarea aproximativ 20 de angajatori, care vor prezenta peste 150 de posturi disponibile. 

Evenimentul va avea loc în 20 mai a.c., la Complexul Golgota, din Sfântu Gheorghe (str. Andrei Șaguna, nr. 7), începând cu ora 9:30. 

Directorul AJOFM Covasna, Kelemen Tibor, ne-a spus că Bursa revine după doi ani de pandemie, iar oferte vor fi în special pentru muncitori necalificați. 

Sunt 150 de oferte, pe diferite domenii, cele mai multe pentru muncitori necalificați și muncitori în diferite domenii de activitate: confecții, prelucrări lemn și nu numai. Vor fi și cinci locuri de muncă pentru cei cu studii superioare, cu titlul de inginer, electronist, lemnar, textilist. (...) Este un eveniment așteptat, mai ales din punctul nostru de vedere, pentru că ne dorim să vedem cum reacționează piața”, a declarat directorul AJOFM Covasna pentru Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro. 

Acesta a precizat și că, spre deosebire de edițiile trecute, la Bursa de anul acesta nu sunt invitați beneficiarii de venit minim garantat, pentru a evita înghesuiala și aglomerația, ci doar șomerii și tinerii care vor să își găsească serviciu. 

Sunt invitați în primul rând tinerii, NEETs-ii (n.red.: tinerii care nu lucrează și nu sunt în școală), pentru că sunt căutați de toate proiectele finanțate de POCU, dar și toți șomerii indemnizabili din zona noastră, în jur de 200 de persoane”, a mai spus directorul AJOFM Covasna. 

Kelemen Tibor a adăugat și că numărul angajatorilor și al locurilor de muncă ar putea suferi modificări pe ultima sută de metri. 

Sursa foto: ilustrativ/pexels.com

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.