SOCIAL 9 februarie 2020

Spitalul Județean suspendă vizitele

de Iulia Drăghici - Taraș | 6831 vizualizări

Măsura este luată pentru a evita riscul de răspândire al virozelor

Spitalul Județean „Dr.Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe anunță că a oprit accesul vizitatorilor, începând de sâmbătă, 8 februarie, pe secțiile de Neonatologie, Pediatrie, Boli Infecțioase Copii, Obstetrică, Psihiatrie Copii, din cauza riscului de răspândire al virozelor. De luni, măsura se va aplica în tot spitalul.

Având în vedere creșterea numărului de cazuri de infecții acute și riscul de răspândire în cadrul pacienților, din data de 8 februarie 2020 se suspendă accesul vizitatorilor în Spitalul de Urgență „Dr.Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe la următoarele secții: Neonatologie, Pediatrie, Boli Infecțioase Copii, Obstetrică, Psihiatrie Copii, pe termen nelimitat, respectiv începând cu data de 10 februarie se suspendă accesul vizitatorilor și pentru restul secțiilor”, arată anunțul publicat pe pagina de Facebook a Spitalului.

Potrivit managerului spitalului, András-Nagy Róbert, măsura este una preventivă și a fost luată pentru că recent a crescut numărul îmbolnăvirilor în rândul populației.

Joi, Ministerul Sănătăţii a declarat epidemie de gripă în România, având în vedere numărul crescut al cazurilor de gripă şi infecţii respiratorii din ultima săptămână.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.