SOCIAL 6 octombrie 2020

Se caută proiecte care vor să primească sponsorizare!

de Iulia Drăghici - Taraș | 691 vizualizări

Trei vor fi alese pentru finanțare; termenul final de înscriere este 16 octombrie

Fundația Comunitară Covasna a lansat un nou apel către ONG-urile cu sediul în județul Covasna de a participa la concursul anual de proiecte comunitare. Dintre cele înscrise, vor fi alese trei care vor lua parte la Licitația Civilă din Sfântu Gheorghe. Anul acesta au prioritate proiectele de ecologie, care au ca obiectiv îngrijirea și ocrotirea mediului, plantare puieți, împădurire și altele, informează organizatorii.

Ca în fiecare an, propunerile trebuie să îndeplinească o serie de condiții: proiectele trebuie să aibă caracter comunitar; să se implementeze în județul Covasna; să aibă un buget de valoare medie min. 6.000 lei; perioada de implementare să fie noiembrie 2020 - martie 2021. 

Pentru înscriere, trebuie redactată și trimisă o scrisoare de intenție, la adresa hka@hka.ro. Aceasta trebuie să conțină datele de identificare ale aplicantului, descrierea proiectului, scop și obiective precum si rezultatele așteptate. Se include și o scurtă prezentare a organizației.

Termenul limită de trimitere a scrisorii de intenție este 16 octombrie.

Dintre proiectele participante, vor fi alese trei, care vor fi în centrul atenției la strângerea de fonduri, care va avea loc în data de 22 octombrie la Fapados Cultur Cafe. 

„Evenimentul este deschis, poate participa oricine, vor fi mobilizați în primul rând întreprinzători, ca potențial finanțatori ai proiectelor comunitare”, mai transmit organizatorii. 

Licitația Civilă a fost organizată prima dată în urmă cu șase ani în județul Covasna, la Sfântu Gheorghe și ulterior a fost extinsă și la Târgu Secuiesc.

Sursă foto: Facebook/ Háromszéki Közösségi Alapítvány, Covasna Community Foundation

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.