SOCIAL 21 decembrie 2021

Scrisori cu dorințe desenate, o campanie DGASPC Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1041 vizualizări

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Covasna a lansat o campanie specială de Crăciun, unde beneficiarii vor fi copiii din Centrul de plasament „Borosnyay Kamilla” din Târgu Secuiesc. Pe pagina de Facebook a instituției au fost publicate mai multe scrisori ale celor mici, unde au desenat ce și-ar dori să primească de la Moș Crăciun. Cei interesați să le îndeplinească dorințele, își pot alege desenul printr-un comentariu la imaginea respectivă și ulterior să trimită pachetul la sediul instituției. 

Și noi putem fi Moș Crăciun! 

Auzim de multe ori „Crăciunul este sărbătoarea iubirii” și că „trebuie să exprimăm dragostea și dăruirea pe tot parcursul anului, nu numai de Crăciun”. Pe de altă parte, de multe ori luăm lucrurile de la sine sau nu le acordăm prea multă importanță până când se întâmplă ceva neașteptat în viața noastră, ceva ce nu am mai trăit până atunci, și astfel înțelegem situația celorlalți și poate vom regândi acțiunile noastre.

Ne-am gândit vreodată ce simt copiii care trăiesc în centre de plasament? Cu siguranţă îşi pun următoarele întrebări: Şi Crăciunul nostru? Al nostru e puţin altfel... Puţin? De fapt e cu totul diferit! Cu toate acestea, a fi diferit nu înseamnă că nu poate să fie special! 

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Covasna și-a propus o campanie de Crăciun destinată beneficiarilor Centrului de plasament „Borosnyay Kamilla” din Târgu Secuiesc. Am fost contactați de persoane doritoare să ajute copiii noștri, iar motivați de acest fapt ne-am decis să invităm și alte persoane, poate chiar pe Dumneavoastră!

Copiii și-au desenat dorințele lor și este nevoie de îngeri binevoitori care să îndeplinească aceste dorințe.

Dacă sunteți dornici să vă implicați, nu aveți altceva de făcut decât să ne anunțați în comentariu sub desenul beneficiarului ales de Dumneavoastră, și să trimiteți pachetele pregătite la adresa sediului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Covasna (Sfântu Gheorghe, strada Presei, nr. 8/A) sau la Centrul de Plasament „Borosnyay Kamilla” (Târgu Secuiesc, strada Bethlen Gábor, nr. 25). Vă rugăm să indicați numele și vârsta copilului pe pachet, pentru  a ajunge cadoul la copilul potrivit.

Vă mulțumim anticipat în numele copiilor!”, se arată în postare. 

Campania a fost lansată în 16 decembrie. 

Scrisorile cu desene le găsiți aici: https://www.facebook.com/DGASPCCovasna

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.