SOCIAL 9 ianuarie 2019

Reținut, după ce a distrus ușile a trei locuințe din Vâlcele

de Iulia Drăghici - Taraș | 911 vizualizări

Bărbatul în vârstă de 28 de ani este cercetat acum pentru mai multe infracțiuni

Un scandal iscat în Vâlcele pe fondul consumului de alcool s-a încheiat cu o reținere pentru un bărbat în vârstă de 28 de ani. Evenimentul, aplanat de polițiști vine acum cu o listă întreagă de acuzații pentru tânărul care a stat în arest.

La data de 5 ianuarie 2019, polițiștii din Vâlcele au fost sesizați să intervină pe raza comunei întrucât între mai multe persoane se iscase un scandal.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au identificat mai mulți indivizi, care își adresau reciproc injurii. După aplanarea conflictului, în urma verificărilor s-a stabilit că pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 28 de ani ar fi provocat conflictul în urma căruia au rezultat pagube materiale, fiind distruse ușile a trei locuințe din zonă.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și distrugere, pentru a se stabili cu exactitate situația de fapt.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.