SOCIAL 11 decembrie 2012

Rechizite la final de semestru

de Székely Emőke | 527 vizualizări

Rechizite la final de semestruElevii care provin din familii sărace au primit rechizitele gratuite cuvenite după trei luni de la începerea anului școlar. Ghiozdanele și rechizitele au ajuns la cele cinci centre din județ săptămâna trecută, așadar zilele acestea elevii vor intra în posesia lor.

Motivul întârzierii este faptul că Inspectoratul Școlar al Județului Covasna a fost nevoit să anunțe licitația de trei ori pentru că ofertele pe care le-au primit nu au fost corespunzătoare. În final licitația a fost câștigată de o societate din Baia Mare, care a transportat rechizitele în județ. La Araci și la Doboșeni cei mai săraci copii au primit rechizitele cuvenite din stocurile de anul trecut, la începutul anului școlar.

În județul Covasna au beneficiat de acest ajutor 572 de copii de la clasa pregătitoare, 6.431 de la clasele I, 2.032 din clasele II-IV, 1.613 elevi din clasele V-VII și 361 de clasa a VIII-a, elevi ce provin din familii unde venitul pe membru al familiei nu depășește 350 de lei.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.