SOCIAL 8 decembrie 2022

Primarul din Barcani lansează o nouă acțiune caritabilă

de David Leonard Bularca | 827 vizualizări

Din dorința ca acest Crăciun să fie „pentru toți copiii”, primarul din Barcani, Nicolae Pastor, a lansat o nouă acțiune caritabilă. Edilul spune că nu toate familiile își permit, din punct de vedere financiar, să le ofere copiilor cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Așadar, pentru ca Moș Crăciun să ajungă la toți cei mici din comună, e nevoie de sprijin din partea celor care pot și vor să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor mai puțin norocoși. Donații se pot face până pe 20 decembrie, a spus, pentru redacția noastră, edilul. 

„Crăciun pentru toți copiii! Anul acesta, din păcate, Moș Nicolae nu a reușit să ajungă la toți copiii. Țin să cred că pentru mulți dintre noi e un sentiment de tristețe. Am speranța ca măcar Moș Crăciun să intre în casele tuturor celor mici, pentru a le reda un mic zâmbet pe chip. Din cauza greutăților sau a problemelor, din păcate nu toți părinții pot oferi sentimentul de „Crăciun” copiilor lor. Sper ca și în acest an să fim împreună pentru a oferi un zâmbet celor mici. O pereche nouă de ghetuțe, sau câteva dulciuri pot face un copil fericit”, a scris, pe contul său de Facebook, Nicolae Pastor. 

Donații se pot face în contul IBAN: RO67 RNCB 0857 0982 9325 0001, deținut de CALCEA ZOLTAN-MARIUS, dar și la sediul primăriei. 

Mai mult, în funcție de banii strânși, autoritățile spun că vor merge în vizită și la vârstnicii din comună. 

„Cei care vor să ne susțină în această acțiune pot trece pe la Primăria Barcani pentru a dona. Orice sumă este binevenită! Dacă reușiți să ne sprijiniți, promitem că vom trece cu mici daruri și pe la bătrânii noștri singuri și neputincioși”, a mai anunțat Nicolae Pastor. 

Acțiuni de acest fel au avut loc și în anii trecuți la Barcani, organizate tot de autoritățile locale, în colaborare cu Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani”. 

Sursa foto: Nicu Pastor/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.