SOCIAL 9 septembrie 2022

Primăria Barcani organizează „Târgul locurilor de muncă”

de David Leonard Bularca | 763 vizualizări

Primăria comunei Barcani organizează la începutul lunii octombrie „Târgul locurilor de muncă”, prilej pentru cei care doresc să obțină un loc de muncă să stea față în față cu angajatorii. Până acum au anunțat că vor participa cu siguranță trei firme mari, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, primarul Nicolae Pastor.

„Târgul locurilor de muncă! Toamna aceasta dorim să aducem la masă angajatorii momentului din diverse domenii de activitate pentru a vă putea prezenta ofertele lor. Vă așteptăm la evenimentul nostru, care oferă oportunitatea de a face schimb de experiențe, de a discuta direct cu angajatorii, de a primi pe loc răspunsuri la întrebări, de a lua pulsul pieței muncii sau de a afla mai multe despre tendințele în recrutare”, a scris, pe Facebook, Nicolae Pastor. 

Evenimentul va avea loc în sala de sport din Barcani, strada principală, numărul 266, în perioada 1-2 octombrie, între orele 10:00-14:00. 

„Până acum și-au anunțat participarea trei firme mari. Prima firmă înscrisă activează în domeniul recrutării și al plasării forței de muncă. A doua firmă mare activează în domeniul producției, iar a treia firmă activează în domeniul transporturilor. Pe lângă aceste trei firme, și-au mai manifestat intenția de participare încă 7-8 firme, însă, momentan, nu au dat un răspuns sigur”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, primarul. 

Nicolae Pastor spune că prin acest târg își dorește ca cererea și oferta de pe piață să fie puse la aceeași masă. 

„Văzând cum multe persoane din comuna Barcani caută locuri de muncă, iar alte persoane doresc să-și schimbe actualul loc de muncă, mi-a venit ideea de a organiza un eveniment în care să punem la masă cererea cu oferta, deoarece un CV trimis online nu întotdeauna descrie perfect atât persoana care își caută un loc de muncă, cât și oferta unui angajator. Față în față se pot crea legături mult mai strânse”, a mai spus edilul. 

Un eveniment similar, dar și cu diverse ateliere, a avut loc la Întorsura Buzăului, localitate aflată în apropiere de Barcani, în anul 2019. 

Sursa foto: Nicolae Pastor / Facebook

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.