SOCIAL 10 noiembrie 2020

VIDEO Ministrul Muncii, în control în județul Covasna: „Prima mea impresie a fost că nu sunt mobilizați așa cum ar trebui niciunii”

de Iulia Drăghici - Taraș | 3774 vizualizări

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru a fost marți dimineața în controale în mai multe instituții din Sfântu Gheorghe aflate în subordine. Concluzia verificării fulger a fost că e suficient loc de îmbunătățire a activității atât la AJOFM, cât și Casa de Pensii sau ITM Covasna.

Ca de obicei, când vreau să văd realitatea necosmetizată și nepregătită ca să am o imagine falsă, nu am anunțat această venire în Sfântu Gheorghe și bine am făcut. Pentru că am mers direct la Casa de Pensii, AJOFM, AJPIS, Inspectoratul Teritorial de Muncă. (...) O concluzie generală: niciuna dintre instituții nu mi s-a părut mobilizată, față de ceea ce mă așteptăm să găsesc în acest moment. Ba mai mult, m-a frapat că erau pustii și nu era clar dacă era o organizare corespunzătoare și se lucrează de acasă și în ce formă. Bineînțeles  că o să mă informeze șefii instituțiilor, ca să îmi fac o imagine mai clară, dar prima mea impresie a fost că nu sunt mobilizați așa cum ar trebui niciunii”, a spus marți, într-o conferință de presă  organizată după controale, ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Detalii în videoclipul următor și în ziarul Observatorul de Covasna de mâine.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.