SOCIAL 29 aprilie 2022

Peste 90 de voluntari noi în Asociația de Tineret „Ecou”

de Iulia Drăghici - Taraș | 1053 vizualizări

Asociația „Ecou” din Sfântu Gheorghe are 93 de voluntari noi în urma recrutărilor derulate la mijlocul lunii aprilie. Astfel, organizația redevine o forță și o voce importantă a tinerilor din oraș. 

Această sesiune de recrutări are ca rezultat o echipă de 93 de voluntari, devenind una dintre cele mai de succes sesiuni de recrutări ale asociației. Le mulțumim tuturor celor care au aplicat și îi felicităm pe cei care fac acum parte din echipa noastră. Avem pregătite multe surprize pentru noii voluntari și plănuim un an cât mai activ pentru noua noastră echipă, de la evenimente până la activități interne. Asociația de Tineret Ecou are «ecou» în continuare”, a spus, pentru Observatorul de Covasna și CovasnaMedia.ro, reprezentantul „Ecou”, Andi Artimenco. 

În etapa de recrutare au fost înscrise 98 de persoane, dar cinci nu au trecut de proba interviului. 

În total, organizația are în prezent aproape 100 de membri. 

Asociația de Tineret „Ecou” s-a înființat în 2001 la Sfântu Gheorghe și de-a lungul timpului a avut peste 2.000 de voluntari activi și sute de evenimente organizate. Printre cele mai renumite sunt Saint George City of Debate, Povestea din Ajun și Curtea Tinerilor, dar voluntarii Ecou au fost prezenți la multe alte activități organizate în comunitate, cum ar fi și diMANSIONS Hit Music Festival sau OCV15. 

Pe lângă experiența de a lucra în echipă, dezvoltarea personală și spiritul civic sunt printre punctele pe care se pune bază în cadrul Ecou.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.