SOCIAL 6 ianuarie 2021

Peste 20 de locuri de muncă disponibile în Primăria Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2932 vizualizări

Sunt căutate atât persoane cu experienţă, dar şi începători

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe începe noul an în căutare de noi colegi pentru mai multe departamente ale instituţiei. Sunt disponibile peste 20 de locuri de muncă atât pentru persoane specializate, cu experienţă, dar şi începătorii pot aplica pentru joburi destinate lor.

Cine vrea să contribuie la dezvoltarea oraşului, acum are posibilitatea să se implice direct în munca administraţiei locale.

Compartimentul Contabilitate angajează consilier cu diplomă de licenţă în științe economice și vechime în specialitatea studiilor de minim 1 an.

Biroul Juridic scoate la concurs două posturi de consilier juridic, iar pentru Compartimentul pentru restituirea proprietăților se caută un consilier debutant şi unul asistent. Pentru aceste posturi sunt necesare studii superioare juridice și vechime în specialitatea studiilor de minim 1 an (în afara postului de debutant).

Doritorii sunt așteptați să ocupe trei posturi la Serviciul Comunitar de Evidență a Persoanelor, dintre care un consilier debutant și doi referenţi  gradul profesional superior. Consilierul trebuie să sibă studii superioare, iar referenţii studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat, şi minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor.

Există cinci posturi disponibile în Serviciul Elaborare, Implementare Proiecte, toate pentru studii superioare. E vorba despre doi consilieri debutanţi, doi consilieri asistenţi (vechime minim 1 an) şi un consilier principal (vechime minim 5 ani).

Biroul de Achiziții Publice caută câte un consilier superior, principal, respectiv debutant. Pentru toate posturile sunt necesare studii superioare şi perfecționare/specializare în domeniul achizițiilor publice atestate cu diplome, certificate sau alte documente. De asemenea, pentru posturile de consilier principal şi consilier superior se cere o vechime minimă de 5 ani, respectiv 7 ani.

Compartimentul Investiții este în căutarea a 5 colegi noi: doi debutanţi, doi asistenți şi un consilier principal. Consilierul principal trebuie să aibă studii superioare în domeniul ingineriei civile sau ingineriei sistemelor și cel puțin 5 ani vechime, iar consilierul asistent trebuie să aibă studii superioare și cel puțin 1 an de vechime specializată.

Cunoașterea unei limbi străine oficiale a Uniunii Europene, susținută de un document, este necesară pentru toate posturile vacante anunţate.

Mai multe detalii despre toate locurile de muncă vacante la nivelul Primăriei Sfântu Gheorghe puteţi citi AICI.

Sursa: Comunicat de presă Primăria Sfântu Gheorghe. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.