SOCIAL 9 noiembrie 2011

Ojdula caută medic de familie

de Monica Vrânceanu | 636 vizualizări

Zona a rămas neacoperită după ce fostul medic a plecat din comună în vară.

Direcția pentru Sănătate Publică (DSP) Covasna și Primăria Ojdula caută un medic pentru această localitate, după ce zona a rămas neacoperită odată cu plecarea, în vară, a fostului medic.

Directorul DSP Covasna, Agoston Laszlo, a declarat că fostul medic de familie s-a mutat, în urmă cu mai multe luni, din Ojdula, astfel că aproximativ 5.000 de oameni au rămas ”descoperiți” în ceea ce privește serviciile medicale primare. Prin  urmare, DSP și Primăria au decis să înființeze la Ojdula un nou cabinet de medicină de familie, cei interesați de această ofertă putându-se adresa oricând Direcției.

”Este nevoie de un medic de familie la Ojdula, deoarece zona este destul de mare și sunt mulți oameni care au nevoie de servicii medicale. Există la Ojdula și un spațiu pentru cabinet, acesta ar putea suferi mici ajustări pentru a fi modernizat, iar Primăria este dispusă să se implice. Acum, nu mai lipsește decât să găsim medicul”, a explicat Agoston Laszlo.

Potrivit acestuia, postul de la Ojdula ar putea reprezenta o reală oportunitate pentru un tânăr medic, însă din păcate autoritățile locale nu vor avea posibilitatea de a oferi și un spațiu de cazare, astfel că cel care va alege să practice medicina aici va trebui, probabil, să facă naveta.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.