SOCIAL 6 mai 2021

VIDEO Ministrul Muncii, după vizita în județul Covasna: „Am primit mai multe semnale și pozitive, dar unele și de îngrijorare”

de Iulia Drăghici - Taraș | 23723 vizualizări

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, s-a aflat joi, într-o vizită de lucru în județul Covasna, la invitația secretarului de stat Makai Péter.

Aceasta a vizitat Casa Județeană de Pensii, Agenția Județeană de plăți și Inspecție Socială, centrul de zi, afterschool, unitate de îngijiri la domiciliu din Valea Crișului - Dâmbul Frumos, a mers și la magazinul Irisz shop, unde lucrează persoane cu dizabilități, dar și la Centrul de zi – Casa Irisz.

După-masă, Raluca Turcan s-a întâlnit la Primăria Sfântu Gheorghe cu primarul Antal Arpad și vicepremierul Kelemen Hunor.

Aici a avut loc și o conferință de presă, iar printre primele impresii, ministrul Muncii a declarat că în urma vizitei de lucru a primit „mai multe semnale și pozitive, dar unele și de îngrijorare”.

Declarațiile complete, în videoclipul din conferința de presă, dar și în ediția de vineri, 7 mai, a ziarului Observatorul de Covasna: 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.