SOCIAL 4 decembrie 2020

Luna cadourilor, luna faptelor bune, luna jandarmilor covăsneni

de Iulia Drăghici - Taraș | 1214 vizualizări

Jandarmii de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna și-au însușit încă o dată rolul de Moș Nicolae pentru copiii internați la Spitalul din Târgu Secuiesc. Aceștia au dăruit micilor pacienți cărți de colorat, creioane colorate, jucării, dulciuri și alte materiale extrem de necesare celor mici. 

Redăm comunicatul de presă: 

Ca în fiecare an, așa cum obișnuim de ceva vreme, noi, jandarmii covăsneni, ne-am însușit rolul de spiriduși ai Moșului (Moş Nicolae), pentru copii aflați în grija cadrelor medicale, la Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Târgu Secuiesc, în speranța că acest gest le va lumina ziua și le va aduce un zâmbet cald pe chipuri.

Instituția noastră a dăruit copiilor internați cărți de colorat, creioane colorate, jucării, dulciuri și alte materiale extrem de necesare celor mici.

Având în vedere restricțiile cauzate de pandemie, cu noul Coronavirus, nu am avut acces în interiorul secției; dar ne-am asigurat că bunurile dăruite sunt pe placul celor mici, acestea fiind înmânate de către cadrele medicale, limitând astfel contactul cu cei mici și protejându-i.

Ne pare rău că situația actuală ne-a privat de o serie de recitaluri de poezii şi colinde ca și în anii trecuți, dar sperăm ca noi să fi reușit să le aducem un zâmbet din sufletele noastre calde de jandarmi și oameni, înainte de toate.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE  

În link, detalii despre o altă acțiune a jandarmilor de la IJJ Covasna: https://covasnamedia.ro/actualitate/jandarmii-covasneni-au-fost-a-cincea-oara-la-locul-faptei-bune

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.