SOCIAL 13 ianuarie 2022

La doar șase ani, diagnosticat cu tumoare pelviană

de Iulia Drăghici - Taraș | 2763 vizualizări

Micuțul Áron din Sfântu Gheorghe are nevoie de sprijinul comunității pentru a lupta cu această boală gravă 

Asociația L.A.B. Életmentő Kupakok din județul Covasna coordonează o campanie de ajutorare care vizează un copil de doar șase ani din Sfântu Gheorghe, recent diagnosticat cu tumoare pelviană foarte agresivă. Costurile necesare tratamentelor care îi vor salva viața micuțului sunt prea mari pentru puterile financiare ale familiei, așa că toți cei care pot ajuta, sunt rugați să o facă. 

Potrivit președintelui Asociației, Bács Emese, miercuri, micuțul era la Cluj Napoca, în terapie pentru biopsie.

În urmă cu câteva zile, INCZE ÁRON de 6 ani din Sfântu Gheorghe a fost diagnosticat cu tumoare pelviană foarte agresivă de 10 cm. Copilul a fost trimis la Brașov și apoi la Cluj-Napoca. Familia cu trei copii este împovărată financiar de această situație. Áronka este un băiețel foarte vesel, infinit de simpatic. Oricine poate  ajuta familia lui Áronka să obțină cât mai curând cel mai potrivit tratament pentru acest prețios copil. Mai presus de toate, să ne rugăm împreună pentru vindecarea lui Áronka. Bunul Dumnezeu este în stare să facă mari minuni! Această fotografie a fost făcută cu Áronka la începutul anului școlar”, se arată într-un mesaj al Asociației. 

Cei care vor să se implice și să îl ajute pe micuțul Áron să își recapete sănătatea pot să facă donații în următoarele conturi ale Asociației L.A.B. Elemento Kupakok, deschise la BCR Sfântu Gheorghe, cu mențiunea „Aronka”: 

Cod Swift: RNCBROBU, IBAN:

RO71RNCB0124153488200001 LEJ

RO17RNCB0124153488200003 EUR

RO87RNCB0124153488200004 Lire. 

Aceeași asociație mai are în derulare și alte campanii umanitare de sprijinire a copiilor bolnavi. Un caz este al micuței Eszter din Moacșa, în vârstă de 3 ani, care are leucemie. Fetița provine dintr-o familie cu patru copii, fără posibilități materiale. Până acum, pentru acest caz s-au strâns peste 2.500 de euro. Și pentru Eszter se pot face donații în continuare, în aceleași conturi menționate anterior, cu precizarea „Eszter”. 

Amănunte despre aceste cazuri, dar și toate campaniile derulate pot fi obținute și accesând pagina de Facebook a asociației „LAB Életmentő Kupakok”. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.