SOCIAL 20 aprilie 2023

La câte suflete greu încercate de viață au reușit să ajungă tinerii din Barcani înainte de sărbători

de David Leonard Bularca | 1606 vizualizări

Voluntarii Asociației de Tineret „Împreună pentru Barcani” au reușit, în Joia Mare dinaintea Paștelui ortodox, să ajungă la 35 de copii și patru vârstnici cu daruri și alte lucruri necesare pentru ei. Totul a fost posibil și datorită donațiilor pe care oamenii de bine le-au făcut asociației. 

„Coșul cu zâmbete a ajuns din nou la Barcani! 

În Joia Mare, Dumnezeu a lucrat prin oameni, prin oamenii care au conștientizat că, din puținul lor, pot aduce o bucurie imensă celor care își duc cu greu zilele!

Am fost prezenți și de data aceasta, reușind să trecem pragul copiilor și bătrânilor din zona noastră!

Ca de fiecare dată, mulțumirile noastre se îndreaptă către cei care ne-au susținut și au contribuit cu alimente, donații financiare, dar mai ales cu sufletul”, au anunțat tinerii pe Facebook. 

Președinta Asociației de Tineret „Împreună pentru Barcani”, Raluca-Maria Bularca, ne-a spus că voluntarii se pregătesc deja de alte activități pe care le vor organiza cu și pentru oamenii zonei. 

„Am reușit să ajungem la cei 35 de copilași pe care îi vizităm mereu și la patru bătrâni. Am primit donații financiare, dar și haine pe care le-am sortat și distribuit. Pentru că vremea începe să se încălzească, urmează să facem acțiuni în natură, să încurajăm practicarea sportului, având aceleași proiecte ca și în anii trecuți”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, Raluca-Maria Bularca. 

Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” a luat naștere în anul 2021, iar de atunci a organizat evenimentul „Hai la Barcani”, dansuri populare pentru copii în comună, dar și diferite acțiuni caritabile.

În ianuarie anul acesta, asociația a primit, în urma voturilor cititorilor CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, trofeul „Cel mai activ ONG al anului 2022”, cu 56% dintre voturi, în cadrul primei gale a Superlativelor OCV/CovasnaMedia.

Sursa foto: Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani”/Facebook

 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.