SOCIAL 15 septembrie 2021

Jandarmii covăsneni, din nou alături de micuța Ionela

de Iulia Drăghici - Taraș | 1351 vizualizări

Ionela, o fetiță în vârstă de 12 ani din orașul Covasna, a avut și în acest an sprijinul jandarmilor covăsneni în pregătirile pentru începutul noului an școlar. 

Ionela este un copil luminos, cald și blând ca o rază de soare. Sosirea toamnei și începutul școlii trebuia să nu o găsească nepregătită, așa că am mers împreună cu ea la cumpărături și am lăsat-o să-și aleagă după cum a crezut ea de cuviință, hainele. 

Unde? În orașul Covasna,  unde am revenit pentru a șaptea oară! Acolo unde o mamă își crește singură fiica, în vârstă de 12 ani. 

Cu ce ne-am ales noi? Cu zâmbetul acestui copil frumos, întipărit în suflete! Cu mulțumirea mamei care a fost despovărată de grija că nu are posibilitatea de a-i achiziționa fiicei cele necesare. 

Bucuria de a dărui vine doar din sufletul oamenilor, pentru care este foarte important să își vadă semenii fericiți!”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna, intitulat „O nouă faptă bună a reușit să facă o familie fericită”. 

IJJ Covasna este recunoscut pentru faptul că organizează pe parcursul anului diverse acțiuni de ajutorare, începând de la campanii cu distribuire de pachete pentru familii fără posibilități financiare, de donare de sânge și multe altele. 

Sursa foto: Facebook/Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.