SOCIAL 6 decembrie 2021

Jandarmii covăsneni continuă tradiția: donații la Secția de Pediatrie a Spitalului din Târgu Secuiesc

de Iulia Drăghici - Taraș | 1298 vizualizări

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Covasna au devenit și anul acesta, conform tradiției inițiate în urmă cu ani buni, spiridușii lui Moș Nicolae, după ce și-au asumat misiunea de a oferi cadouri copiilor internați la Secția de Pediatrie a Spitalului din Târgu Secuiesc. 

Ca în fiecare an, așa cum obișnuim de o perioadă de timp, noi, jandarmii covăsneni, ne-am reluat rolul de spiriduși ai Moșului (Moș Nicolae), pentru copiii aflați în grija cadrelor medicale, la Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Târgu Secuiesc, având certitudinea că acest gest le va lumina ziua și le va aduce un zâmbet cald pe chipuri.

Am dăruit copiilor internați jucării și alte materiale extrem de necesare în perioada cât sunt internați în spital. 

Pentru noi, acțiunile de binefacere sunt un prilej de bucurie, împreună reușind întotdeauna să facem fapte bune.

Având în vedere restricțiile cauzate de pandemia cu noul Coronavirus și din dorința de a-i proteja pe cei mici, nu am pătruns în interiorul secției, însă bunurile dăruite au fost înmânate de către cadrele medicale, care ne-au confirmat încântarea și recunoștința copiilor. 

Regretăm faptul că situația actuală ne-a privat de minunatul recital de poezii și colinde al copiilor, cu care ei ne întâmpinau în anii trecuți. Totodată, sperăm să fim un exemplu pentru toți cei care pot ajuta și îi îndemnăm să ofere necondiționat ajutorul celor mai puțin norocoși în speranța unor Sărbători Fericite pentru fiecare”, se arată într-o informare transmisă de IJJ Covasna. 

Campania prin care jandarmii covăsneni devin spiridușii lui Moș Nicolae a debutat în 2011 și de atunci, negreșit, oamenii în uniformă îi vizitează pe copiii care își petrec sărbătorile în Secția de Pediatrie cu daruri și gânduri bune. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.