SOCIAL 7 decembrie 2022

Jandarmii au dus copiilor internați în spital cadouri de la Moș Nicolae

de Iulia Drăghici - Taraș | 1011 vizualizări

Copiii internați la Secția de Pediatrie a Spitalului din Târgu Secuiesc au avut parte de o bucurie în preajma sărbătorii de Moș Nicolae. Jandarmii au devenit din nou ajutoarele darnicului bătrânel și le-au dus micuților cadouri. 

Acțiunea este o tradiție binecunoscută, fiind al 11-lea an în care oamenii în uniformă aduc astfel bucurie micuților internați în spital în preajma sărbătorilor. 

Jandarmii covăsneni au luat locul ajutoarelor lui Moș Nicolae împărțind cadouri! Aceștia au ajuns și i-au făcut din nou să zâmbească pe copiii internați pe Secția de Pediatrie a Spitalului din municipiul Târgu Secuiesc.

Ajutoarele moșului, și de aceasta dată, au fost jandarmii covăsneni, care le-au adus jucării, dulciuri, cărți de colorat și alte materiale necesare pe perioada cât sunt internați în spital.

De altfel, fiind pentru al 11-lea an consecutiv când suntem în mijlocul copiilor pentru a le oferi daruri de Moș Nicolae, avem încrederea că acest gest le va lumina ziua și le va aduce un zâmbet cald pe chipuri.

Din multitudinea de cadouri, am oferit și altor copii pe care i-am întâlnit în oraș câte un dar, deoarece pentru noi acțiunile de binefacere sunt un prilej de bucurie.

Doar împreună reușim întotdeauna să facem fapte bune! Totodată, sperăm să fim un exemplu pentru toți cei care pot ajuta și îi îndemnăm să ofere necondiționat ajutorul celor mai puțin norocoși în preajma sărbătorilor”, ne-au transmis jandarmii de la Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Covasna printr-un comunicat de presă. 

Jandarmii din județul Covasna sunt deja cunoscuți pentru acțiunile caritabile pe care le pun la cale, dar și pentru campaniile de donare de sânge, organizate periodic și cu impact semnificativ. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.