SOCIAL 25 martie 2020

Încăierare, cu 14 persoane implicate, la Ghidfalău

de Iulia Drăghici - Taraș | 10264 vizualizări

Scandalagii aruncau unii în alții cu bucăți de cărămidă, lemn și alte obiecte

Patru persoane au fost rănite marți seara, la Ghidfalău, în urma unei altercații în care au fost implicate 14 persoane, bărbați și femei, cu vârste între 16 și 50 de ani. Polițiștii îi cercetează acum pe toți pentru infracțiunile de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Incidentul a fost raportat prin 112, în jurul orelor 18:00.

La data de 24.03.2020, în jurul orelor 18:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ghidfalău, au fost sesizați prin  apel 112,  despre faptul că în localitate, se află în desfășurare un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului însoțiți de colegii din cadrul I.J.J Covasna, ocazie cu care au constatat că cele sesizate se confirmă, scandalul fiind în derulare între două grupuri de persoane care aruncau unii spre ceilalți cu diverse bucăți de cărămidă, lemn și alte obiecte. De asemenea, geamurile de la două imobile aflate în apropiere erau sparte integral.

În urma intervenției forțelor de ordine conflictul a fost aplanat.

Procedând la identificarea participanților la incident, s-a constatat că un număr de 4 persoane prezintă leziuni minore, aceștia refuzând acordarea de îngrijiri medicale.

În altercație au fost implicate 14 persoane, bărbați și femei, cu vârste cuprinse între 16 și 50 de ani”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice, și distrugere.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.