SOCIAL 3 noiembrie 2010

În prag de iarnă, încep să vină materialele pentru refacerea caselor

de Monica Vrânceanu | 615 vizualizări
Județul Covasna a început să primească materialele necesare refacerii celor 152 de case afectate de inundațiile din această vară. Prefectul Gyorgy Ervin a declarat că lucrările de reabilitare vor fi executate de localnici și autoritățile locale din zonele în care se află casele avariate de ape. “După lungi insistenţe la Bucureşti au început să sosească materialele pentru cele 152 de case

Județul Covasna a început să primească materialele necesare refacerii celor 152 de case afectate de inundațiile din această vară.

Prefectul Gyorgy Ervin a declarat că lucrările de reabilitare vor fi executate de localnici și autoritățile locale din zonele în care se află casele avariate de ape.

“După lungi insistenţe la Bucureşti au început să sosească materialele pentru cele 152 de case avariate”, a spus prefectul Gyorgy Ervin, arătând totodată că se primesc și materialele pentru casele distruse de apele din lunile de vară.

Conform unei hotărâri de Guvern, în județul Covasna vor fi reparate 152 de locuințe și reconstruite trei case, urmare a faptului că inundațiile au distrus trei locuințe în acest an; casele reconstruite vor fi cu două camere pe o suprafaţă de 60,5 mp, din care suprafaţă utilă 47,45 mp. Cele trei case care trebuiesc reconstruite se află două la Sita Buzăului - în zona Ciumernic și una la Băcel.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.