Implică-te: „Cea mai frumoasă zi” poate să devină „cel mai frumos cadou”!
Strângere de fonduri pentru cumpărarea unui leagăn pentru persoanele cu dizabilități
Evenimentul „Cea mai frumoasă zi” se poate transforma de anul acesta în „Cea mai frumoasă inițiativă”, „Cel mai frumos cadou” sau „Cea mai frumoasă faptă”. Și asta pentru că organizatorii acțiunii din data de 27 septembrie, care constă, în principal, într-o experiență de mers cu motocicletele pe ruta Sfântu Gheorghe – Ariușd, și la care vor lua parte aproximativ 20 de persoane cu dizabilități, primește încă o componentă: strângerea de fonduri. Miza este achiziționarea unui leagăn special pentru copiii și tinerii în scaun rulant, care să fie amplasat într-un loc de joacă din Sfântu Gheorghe.
Chiar dacă la evenimentul în sine de duminică participarea este limitată pe fondul situației epidemiologice, apelul pentru strângerea de fonduri se adresează tuturor celor interesați să ajute.
„Pe 27 septembrie 2020, cu ocazia evenimentului Cea mai frumoasă zi - Persoanele cu dizabilități pe motor - inițiază acțiunea de strângere de fonduri pentru cumpărarea unui leagăn special pentru copii în scaun rulant, care să fie folosit într-unul dintre locurile de joacă din Sfântu Gheorghe. Prin urmare, vă rugăm să ne susțineți apelul! Prețul leagănului este 16.000 RON”, transmit coordonatorii acțiunii, reprezentanți ai Fundației Creștine Diakonia - Casa Írisz.
Cei care doresc să se alăture acestui demers și să ajute la cumpărarea leagănului, pot dona în contul Asociației Free Adventurer Bikers, parteneri în organizarea evenimentului „Cea mai frumoasă zi” – cu mențiunea „leagăn scaun rulant pentru Sfântu Gheorghe”
Cont: IBAN RO64 RNCB 0124 1586 5941 0001
CUI: 39055710.
„Cea mai frumoasă zi”, evenimentul prin care comunitatea de motocicliști, cărora li se alătură și cea de ATV-iși, oferă plimbări cu motorul sau ATV-ul persoanelor cu dizabilități de la Casa Iris, ajunge anul acesta la a 7-a ediție.
Acțiunea are, pe lângă scopul de a le oferi tinerilor cu probleme experiențe de neuitat printr-o plimbare pe motor, și obiectivul de a atrage atenția comunității că motocicliștii sunt persoane responsabile, grijulii, interesate de probleme celor din jur și totodată să ofere „durilor” pe două sau patru roți bucuria de a face ceva frumos pentru cei mai puțin norocoși.
Anul trecut, la eveniment au luat parte 38 de motocicliști și cam tot atâtea persoane cu dizabilități. De această dată, însă, acțiunea a fost limitată din punct de vedere al participanților, pe fondul restricțiilor date de COVID-19, astfel că spre deosebire de alți ani, acum vor lua parte doar aproximativ 20 de beneficiari ai serviciilor de la Casa Írisz și motocicliștii.