SOCIAL 5 aprilie 2019

„Iepurașii” Salvatore se pregătesc să îi bucure pe cei mai necăjiți

de Iulia Drăghici - Taraș | 929 vizualizări

Asociația Salvatore din Sfântu Gheorghe a început pregătirile pentru campania umanitară derulată cu ocazia Sărbătorilor Pascale. „Iepurașii” – voluntari ai organizației s-au pus pe treabă și începând de miercuri, 3 aprilie, se găsesc la datorie în magazinul Merkur de lângă Piață, pentru a colecta donațiile făcute de oamenii care vor să îi ajute pe cei mai puțin norocoși.

Prezența voluntarilor în magazin va fi asigurată în zilele de miercuri, joi și vineri, între orele 16:00 și 19:00, dar și sâmbătă între 9:00 – 13:00.

Totodată, se organizează și o tombolă similară cu cea desfășurată în preajma Crăciunului, unde sunt puse la bătaie 40 de premii surpriză. Un bilet la tombolă costă 5 lei, iar toți banii strânși vor fi utilizați pentru achiziționarea de bunuri ce vor fi donate în cadrul campaniei umanitare. Biletele se găsesc la voluntarii asociației Salvatore.

Planul voluntarilor este ca anul acesta să ajungă la două orfelinate și un azil de bătrâni cu daruri din partea Iepurașului.

„Asociația noastră s-a concentrat pe două paliere. Unul a fost cel în care suntem prezenți pentru asigurarea primului ajutor la evenimentele sportive la care suntem solicitați. Al doilea este cel al campaniilor umanitare și acum am început să ne pregătim pentru sărbătorile pascale”, ne-a declarat reprezentantul departamentului de marketing al asociației, Buna Marika.

Aceasta a subliniat totodată că niciuna dintre aceste activități nu ar fi fost posibile fără voluntarii devotați, care își dedică timpul și își dăruiesc abilitățile pentru a face societatea un pic mai bună.

Asociația Salvatore este renumită în județ pentru activitățile organizate în preajma sărbătorilor. Campaniile asociației adună anual sute de kilograme de produse pentru a fi dăruite celor mai încercați de soartă.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.