SOCIAL 2 octombrie 2019

Dragostea interzisă dintre doi covăsneni, dată în urmărire de polițiști

de Iulia Drăghici - Taraș | 3685 vizualizări

Bărbatul este acuzat acum de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor

Iubirea interzisă dintre o minoră în vârstă de 15 ani și un bărbat de 28 de ani a intrat în atenția polițiștilor din Harghita și Covasna. Cei doi covăsneni, dați în urmărire națională, au fost găsiți luni la Odorheiu Secuiesc. Acum tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. 

Acțiunea s-a desfășurat printr-o colaborare poliţienească interjudeţeană între IPJ Harghita și Covasna. 

Ieri, în jurul orei 16:20, prin exploatarea operativă a unor date şi indicii obţinute în urma colaborării profesioniste dintre poliţiştii harghiteni şi cei covăsneni, au fost identificaţi, la Odorheiu Secuiesc, un bărbat de 28 de ani şi o minoră de 15 ani, ambii din judeţul Covasna.

Cei doi erau urmăriţi la nivel naţional, minora pentru plecare voluntară, iar bărbatul fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Ambii au fost conduşi mai întâi la sediul Poliţiei Municipiului Odorheiu Secuiesc, iar mai apoi escortaţi la I.P.J. Harghita, de unde au fost predaţi colegilor din cadrul I.P.J. Covasna”, a informat marți, pe 1 octombrie, într-un comunicat de presă, IPJ Harghita.

Săptămâna trecută, șeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, spunea că de la 1 septembrie au fost înregistrate peste 400 de dispariţii de minori şi, deşi multe dintre acestea sunt plecări voluntare, autorităţile le tratează pe toate „foarte serios”. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.