SOCIAL 27 mai 2022

De Ziua Copilului, la Sfântu Gheorghe se organizează o paradă a câinilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 1265 vizualizări

Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Covasna informează că miercuri, de 1 Iunie, când se marchează Ziua Internațională a Copilului, în centrul municipiului Sfântu Gheorghe va avea loc o paradă a câinilor. În plus, în același cadru se va desfășura și o activitate interactivă cu doi câini de terapie. 

Cu ocazia activităților organizate de Ziua Copilului, de 1 Iunie, începând cu ora 10:00, IPJ Covasna va avea un cort amenajat în parcarea fostului hotel Bodoc. Printre altele, acolo va avea loc și parada câinilor. 

Cu sprijinul Asociației Proprietarilor de Câini din municipiul Sfântu Gheorghe se va organiza o paradă a câinilor (prezentarea unui număr de aprox. 8-10 de câini de diferite rase de către proprietarii acestora, cu descrierea raselor, temperament, etc). Activitatea se va desfășura între orele 13.00-14.00, în parcarea fostului hotel Bodoc, iar în intervalul orar 14.00-15.00 se va desfășura o activitate interactivă cu doi câini de terapie, cu sprijinul Asociației „Benji” din Târgu Secuiesc”, a transmis IPJ Covasna printr-un comunicat de presă. 

În același context, Biroul de Protecția Animalelor a lansat și concursul de desene adresat copiilor preșcolari și din clasele primare, cu tema „Animalul meu preferat”. La cortul IPJ Covasna va avea loc predarea materialelor care se vor înscrie în competiție, precum și premierea. 

Sursa foto: arhivă 2021/ilustrativ

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.