SOCIAL 5 octombrie 2018

Covăsnenii, cei mai interesați de referendum, după căutările online

de Iulia Drăghici - Taraș | 866 vizualizări

Județul Covasna este primul într-un top național după căutările pe Google al termenului „referendum familie”

Covăsnenii par să se îndrepte către mediul online atunci când vor răspunsuri la întrebările despre referendumul din weekend. Potrivit statisticilor, județul Covasna este pe primul loc în țară la căutările pe subiectul „redefinirii familiei”.

În top 5 se mai găsesc, după județul Covasna, Neamț, Caraș Severin, Timiș și Olt.

„Volumul mare de căutări pe Google pe cuvântul cheie „referendum familie” a apărut la începutul lunii septembrie, iar în această săptămână se înregistrează creșteri masive datorită faptului că în weekend are loc referendumul”, arată studiul realizat de consultantul de marketing Sergiu Bungărdean.

Județele cu cele mai puține căutări, potrivit aceluiași studiu,  sunt Giurgiu, Sălaj, Botoșani, Alba și Sibiu. Aici, volumul căutărilor este și de trei ori mai mic comparativ cu fruntașele Covasna sau Neamț.

Studiul a fost realizat folosind Google Trends, o unealtă pusă la dispoziție de Google pentru analizarea și interpretarea căutărilor efectuate.

În județul Covasna vor fi deschise, în 6 și 7 octombrie a.c., cu ocazia referendumului pentru definirea familiei, 214 secții de votare, unde vor fi distribuite peste 201.000 de buletine de vot.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.