SOCIAL 8 august 2019

Cinci informații de știut despre Zilele Carierei de la Întorsura

de Iulia Drăghici - Taraș | 1076 vizualizări

Un altfel de târg de locuri de muncă va fi organizat vineri și sâmbătă, la Întorsura Buzăului. Reunit sub titulatura de „Zilele Carierei”, evenimentul aduce la un loc atât șansa găsirii unui loc de muncă, cât și aceea de a descoperi noi îndeletniciri creative. Iată 5 informații pe care trebuie să le știi despre această acțiune inedită. 

  1. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor avea posibilitatea să se informeze asupra locurilor de muncă vacante și să interacționeze cu angajatorii. La fața locului se vor putea chiar încheia contracte de muncă, dar fără să fie însă prezent stresul interviului clasic. Vor fi discuții cu angajatorii, care la rândul lor își vor putea promova aici afacerea. 
  2. Participanții vor putea învăța cum să scrie corect și eficient un Curriculum Vitae și cum să se comporte la viitoarele interviu de angajare sau ce înseamnă securitatea în muncă. 
  3. Activitățile vor fi animate de o mulțime de ateliere de creație, de la pictură, la încondeiat, la cofetărie, florărie, brodat, fotografie și așa mai departe. 
  4. Este prima ediție și totodată este primul târg de locuri de muncă organizat vreodată la Întorsura Buzăului. 
  5. Evenimentul s-a născut din nevoia antreprenorilor locali de a găsi mai ușor forță de muncă. De aceea, acțiunea se adresează în principal tinerilor absolvenți, dar și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Intrarea este liberă și nu se percep taxe de participare. 

Toți întorsurenii și cei aflați în trecere prin zonă sunt invitați la Zilele Carierei, pentru a admira creațiile artiștilor locali, pentru a participa la atelierele de creație sau pentru a găsi un loc de muncă!”, a transmis unul dintre organizatori, coordonatorul Centrului de Tineret Întorsura Buzăului, Doina Pătrunjel. 

Târgul va avea loc în sala de festivități a Liceului Teoretic „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului. Programul începe vineri, de la ora 14:00 până la 18:00 și continuă sâmbătă, între orele 10:00 – 18:00. 

Evenimentul este organizat de Centrul de Tineret în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret (DJST) Covasna, cu sprijinul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Covasna, Liceul Teoretic „Mircea Eliade” și CNC Consulting and Safety. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.