SOCIAL 26 martie 2020

Cazare gratuită pentru salvatorii care vor să își protejeze familiile

de Iulia Drăghici - Taraș | 4059 vizualizări

Autoritățile județene au găsit o modalitate de a-i sprijini pe cei din prima linie, astfel încât lupta împotriva coronavirusului să nu îi implice și pe cei dragi ai lor

Consiliul Județean Covasna pune la dispoziție, în mod gratuit, cele 30 de camere ale Centrului de Educație a Adulților din Arcuș, pentru personalul Spitalului Județean și cel din Serviciul de Ambulanță, pentru cei care prezintă un risc ridicat de infecție și ar dori să-și protejeze membrii familiei, stând separat în perioada pandemiei.

„Medicii, asistenții, infirmierii, dar și cei care lucrează pe ambulanțe sunt cei mai expuşi infecţiei cu coronavirus, motiv pentru care ne-am gândit să oferim camerele de la Centrul din Arcuș al Școlii Populare de Arte și Meserii. Cei care lucrează în spital și pe ambulanțe sunt în prima linie, am considerat oportun să le oferim, dacă doresc, un loc unde să se odihnească, fără să pună în pericol membrii familiei. La Arcuș, noi avem 30 de camere, dar îi îndemn pe proprietarii de hoteluri și pensiuni din oraș și din zonă să se implice și să dea şi ei o mână de ajutor”, a transmis președintele Consiliului Județean Covasna, Tamas Sandor. 

Sursa: Facebook/ Tamas Sandor. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.