SOCIAL 23 decembrie 2020

Cadouri pentru peste 60 de familii

de Iulia Drăghici - Taraș | 1954 vizualizări

Un număr de 60 de familii din județul Covasna, dar și alte 5 din Mureș au primit și anul acesta vizita voluntarilor Asociației LAB Életmentő Kupakok, care le-au dus pachete cadou, în preajma sărbătorilor de iarnă. Peste 200 de persoane s-au implicat și anul acesta în această campanie de ajutorare. 

Chiar dacă din punct de vedere al numărului persoanelor care s-au alăturat acestei inițiative, epidemia de COVID-19 și-a spus cuvântul, prin grija și eforturile organizatorilor, de cadouri se va bucura același număr de familii nevoiașe ca și anul trecut. 

Fiecare familie primește un pachet cu alimente, câte un pachet cu produse de igienă personală, haine, încălțăminte, jucării, plus cadouri împachetate de donatori”, a declarat pentru Observatorul de Covasna, președintele Asociației, Bács Emese. 

Aceasta a mai spus și că fiind în toiul campaniei încă nu s-a făcut un bilanț total al numărului de donatori, dar cu siguranță numărul nu îl depășește pe cel din anii trecuți. Totuși, inițiativei s-au alăturat între 200 și 300 de persoane, un număr impresionant. 

Am încercat să împachetăm aceleași lucruri ca și anii trecuți, să aibă un pachet frumos, să aducem bucurie în familiile nevoiașilor. Cu toate că am avut mai puțini donatori, am completat din surse proprii ceea ce lipsea”, ne-a mai spus președintele organizației. 

Partea frumoasă a campaniei de anul acesta este aceea că au fost mai mulți voluntari care s-au alăturat în distribuția de pachete. 

Doresc un Crăciun fericit la toată lumea, sănătate, bucurie și omenie”, a încheiat Bács Emese. 

La activitățile LAB Életmentő Kupakok s-a alăturat și asociația „Love to Dance”, care a organizat o acțiune de strângere de alimente, în locul tradiționalei serbări de Crăciun, organizate de Palatul Copiilor.

Asociația LAB Életmentő Kupakok este renumită pentru acțiunile umanitare organizate, dar și pentru activitățile în jurul strângerii de dopuri de la sticlele de plastic. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.