SOCIAL 20 martie 2011

Cabinete medicale în clădirea unei foste școli

de Monica Vrânceanu | 493 vizualizări
Clădirea fostei Școli Generale Kiss Arpad din cartierul Simeria din Sfântu Gheorghe va intra într-un amplu proces de modificare, care va duce la o utilizare mai amplă a acesteia. Viceprimarul Sztakics Eva a declarat că, după încetarea procesului de învățământ la Școala Kiss Arpad, în urmă cu opt ani, încăperile acesteia au fost totuși utilizate pentru diverse activități, însă unul dintre corpurile clădirii, în care

Clădirea fostei Școli Generale Kiss Arpad din cartierul Simeria din Sfântu Gheorghe va intra într-un amplu proces de modificare, care va duce la o utilizare mai amplă a acesteia.

Viceprimarul Sztakics Eva a declarat că, după încetarea procesului de învățământ la Școala Kiss Arpad, în urmă cu opt ani, încăperile acesteia au fost totuși utilizate pentru diverse activități, însă unul dintre corpurile clădirii, în care funcționa Şcoala Postliceală Sanitară, a fost recent golit.

Municipalitatea va muta acolo cabinetele medicale din strada Kós Károly, deoarece clădirea unde-şi au acestea sediul în prezent este clădire monument istoric și va fi modificată, spre a găzdui creșa orașului și o farmacie. În altă aripă a fostei școli, unde funcționează deja o parte a unei grădinițe, se vor suplimenta locurile acesteia, pentru a satisface cererile multe venite din partea părinților.

Regândirea spațiilor fostei școli va include și vechiul teren de fotbal aflat în vecinătatea clădirii, acesta urmând a fi transformat în gazon, tocmai pentru ca cei mici să beneficieze de mai mult spațiu verde.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.