SOCIAL 8 mai 2019

Atenție crescută pentru sănătate, la Zilele Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 919 vizualizări

Sute de oameni au trecut pe la cortul asociației Salvatore

Voluntarii asociației de prim ajutor Salvatore din Sfântu Gheorghe, care au participat weekendul trecut la Zilele orașului, spun că au observat un interes crescut al cetățenilor față de sănătatea proprie. Concluzia vine ca urmare a numărului mare de oameni care s-au oprit la cort pentru a beneficia de măsurătorile gratuite ale colesterolului, tensiunii, glicemiei sau acidului uric.

De 4 ani consecutiv suntem la Zilele Sfântu Gheorghe și ni s-a părut că anul acesta a fost cel mai bun din punct de vedere al motivației oamenilor, adică au fost interesați de sănătatea proprie. Au trecut foarte mulți oameni pe la corturi. Garantat peste 600 de oameni, dacă nu și mai mulți, au intrat și și-au măsurat diferiți parametri, în general tensiunea și colesterolul. Interesul acesta crescut este un lucru foarte bun pentru că pe lângă alergatul acesta de toate zilele, omul trebuie să se îngrijească puțin. (...) Au fost persoane care ne-au spus că abia au așteptat să vină Zilele Sfântu Gheorghe ca să profite de această ocazie. ”, ne-au declarat liderii asociației Salvatore.

Salvatore a fost prezentă la Zilele Sfântu Gheorghe  atât în apropiere de zona SzimPlatz, cât și la Curtea Tinerilor. Zilnic, 11 voluntari au fost prezenți în permanență la corturile asociației.

Zilele municipiului reședință de județ s-au desfășurat în perioada 24 aprilie – 5 mai, weekendul 3 – 5 mai fiind cel de gală, la care au participat artiști precum Holograf, Ricchi e Poveri, Tarja Turunen, Guess Who și alții.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.