SOCIAL 11 aprilie 2022

Ateliere de nutriție și discuții cu medici despre alimentația copiilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 900 vizualizări

Acțiunile sunt cuprinse într-un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Sănătății 

În cadrul acțiunii „Zilele sănătății tale” sunt pregătite ateliere de creație pentru copii, ateliere de nutriție și discuții despre sănătatea copiilor.

Ateliere de creație pentru copii, la care cei mici vor învăța care sunt alimentele pentru un organism puternic, sunt programate începând de la ora 16:30.

În paralel, de la aceeași oră, Zsidó Szabolcs, nutriționist dietetician, este invitatul special al unui atelier de nutriție (în limba română). De la ora 17:00 începe al doilea atelier de nutriție (în limba maghiară), susținut de această dată de nutriționistul dietetician Lőrincz Hanna.

Programul evenimentului include și o sesiune de întrebări și răspunsuri despre bolile copilăriei cu dna. dr. Bodó Erika, la ora 17:30. În cadrul acestei sesiuni, părinții și bunicii pot afla informații despre cele mai frecvente boli din primii ani de viață ai copiilor și metode de prevenție a acestora.

Pentru a marca importanța sănătății, magazinul Kolumban Optika din cadrul centrului comercial Sepsi Value Centre va oferi, în intervalul 14:00 – 17:00, consulturi oftalmologice gratuite pentru persoanele peste 18 ani”, se arată într-un comunicat de presă. 

Dorim să marcăm Ziua Mondială a Sănătății prin organizarea evenimentului „Zilele sănătății tale”, unde vom discuta despre metodele prin care alimentația corectă contribuie la dezvoltarea sănătoasă a copiilor și menținerea sănătății și vitalității adulților. Pentru Sepsi Value Centre este important să oferim întregii comunități acces la informații și discuții deschise în ceea ce privește dezvoltarea unui stil de viață și a unei alimentații sănătoase”, a declarat managerul Sepsi Value Centre, Zoltán Hengan. 

Ziua Mondială a Sănătății se marchează în data de 7 aprilie, eveniment prin care anual se atrage atenția asupra unui subiect de sănătate important la nivel mondial. În 2022, tema aleasă a fost „Our planet, our health”, sau „Planeta noastră, sănătatea noastră”. 

Sursa foto: Facebook/ Sepsi Value Centre

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.