SOCIAL 19 martie 2021

Asociația Izsák, în premieră în programul „Act for Good”

de Iulia Drăghici - Taraș | 1298 vizualizări

Clienții primului hipermarket din Sfântu Gheorghe pot ajuta organizația să primească 100 de pachete cu donații 

Asociația Izsák din Sfântu Gheorghe se numără printre organizațiile care pot beneficia de sprijin prin campania „Act for Good” de la hipermarketul Carrefour, deschis joi în reședința de județ. În câteva ore, peste 50 de puncte au fost direcționate către această organizație, prin donațiile făcute de clienții magazinului. 

Începând cu 18.03, cei care fac cumpărături la Carrefour, pot ajuta Asociația. Timp de o lună ne pot găsi în aplicație, în secțiunea Fapte Bune, și pot direcționa punctele obținute la fiecare sesiune de cumpărături către Asociație. 250 de puncte înseamnă o „Cutie cu Bucurie”, pe care noi o vom trimite către beneficiarii asociației: mame, copii, bătrâni și familii care au nevoie de ajutorul nostru. Oamenii ne pot ajuta dacă descarcă aplicația Carrefour și o folosesc când fac cumpărături”, ne-a transmis președintele asociației, Arnold Izsák. 

Ținta organizației este să strângă 25.000 de puncte din donații și să obțină astfel 100 de Cutii cu Bucurie, pe care să le doneze beneficiarilor. Donațiile se pot face prin cumpărături în orice magazin Carrefour din țară. 

Despre demers, în aplicația Carrefour, unde se pot face aceste donații, se arată că „odată cu deschiderea hipermarketului din Sfântu Gheorghe, ne dorim să fim alături întregii comunități, în special celor în nevoie. Cu suportul vostru, ne propunem să oferim 100 de Cutii cu Bucurie celor pe care îi are în grijă Asociația Izsák din Sfântu Gheorghe”.

Tot aici se arată și că o Cutie cu Bucurie asigură necesarul de hrană pentru cel puțin două săptămâni unei familii de trei persoane. 

În 2018, Asociația Izsák a demarat un proiect similar, „Fondul Permanent de Alimente”, o inițiativă prin care, din donații făcute în magazinele partenere, îi ajută pe cei nevoiași cu alimente și produse de igienă personală. 

În prezent, peste 20 de familii, dar și beneficiari din patru centre din județul Covasna (de mame singure, bătrâni și copii) primesc sprijin de la această organizație.

Detalii despre campania Act for Good, în aplicația mobilă Carrefour. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.