SOCIAL 20 august 2019

Asociația AMY face primul pas spre a construi un nou adăpost pentru animale

de Iulia Drăghici - Taraș | 1475 vizualizări

Cei care vor să sprijine ideea sunt invitați să participe vineri la un eveniment caritabil 

Asociația pentru câini fără stăpân AMY din Sfântu Gheorghe face primul pas pentru îndeplinirea unui mare vis: construirea unui nou adăpost pentru animalele abandonate în reședința de județ. În acest sens, vineri, 23 august, începând cu ora 17:00, va avea loc, la  Hanul Gulyas din Chichiș, un eveniment caritabil. 

Participanții vor putea afla mai multe despre asociația care le poartă de grijă câinilor abandonați din Sfântu Gheorghe și nu numai, dar și să ia parte la concertul solistei de jazz Luiza Zan, care va susține, cu ocazia evenimentului, un moment artistic. 

Accesul va costa 100 de lei de participant, în care va fi inclusă mâncare, o băutură de bun-venit, un pahar de vin sau o cafea. 

Fondurile încasate cu ocazia acestui eveniment vor fi utilizare pentru susținerea activităților asociației, spun organizatorii evenimentului.  

E prima oară când organizăm un astfel de eveniment. Noi vrem să facem un adăpost, nu numai pentru câini, ci și pentru pisici. Avem cereri și nu avem ce să facem cu aceste animale, că sunt așa de multe. S-au înmulțit foarte mult și pisica adultă e foarte greu de dat în adopție. (...) E visul nostru să luăm în grijă și cai sau alte animale abandonate. Dar asta este pe viitor, planul pe termen lung. În momentul de față, suntem cum suntem. Trebuie să cumpărăm în primul rând un teren pentru noul adăpost și ne costă undeva la 30.000 de euro. Plus construcția cam încă atât. Dar scopul nostru cu acest eveniment nu e să adunăm 60.000 de euro, ci să prezentăm activitatea noastră din ultimii trei ani, să ne cunoască lumea, să știe cu ce ne ocupăm și astfel poate să le câștigăm încrederea să ne  devină sponsori. Cert este că la Sfântu Gheorghe este nevoie de încă un adăpost de animale”, ne-a declarat președintele Asociației AMY, Pora Kinga. 

Cei care vor să participe trebuie să își confirme prezența, până cel târziu la data de 22 august a.c., prin apel sau SMS la numerele de telefon 0744.165.205, 0723.310.573, 0712.384.068 sau prin e-mail la asociația.amy@gmail.com

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.