SOCIAL 18 aprilie 2013

Aproape 500 de joburi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă de astăzi

de Monica Vrânceanu | 620 vizualizări

Șomerii și toți cei aflați în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați astăzi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Covasna la Sala mică a sporturilor de pe strada Vânătorilor din cartierul Simeria. Evenimentul se va deschide de la ora 9, însă întâlnirea între cererea şi oferta de locuri de muncă în relaţia dintre reprezentanţii firmelor şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă va începe de la ora 10.

Directorul AJOFM Covasna, Kelemen Tibor, a declarat că până joi și-au anunțat prezența la Bursă 35 de angajatori, aceștia venind cu o ofertă de 485 de locuri de muncă în total. Cele mai mule locuri de muncă sunt în domeniile deja consacrate în acest sens, adică în construcții, servicii, comerț, transport, confecții și prelucrarea lemnului. Potrivit lui Kelemen, există 30 de locuri de muncă pentru absolvenții de studii superioare, 200 pentru cei cu studii medii și în jur de 250 de locuri de muncă pentru muncitorii calificați și cei necalificați. Ca în fiecare an, în cadrul Bursei vor fi prezentate inclusiv oferte pentru cursuri de calificări.

În prezent, rata șomajului în județul nostru este de 7,63, așadar la Bursa de astăzi sunt așteptați cât mai mulți dintre cei interesați să-și găsească un loc de muncă.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.