SOCIAL 28 februarie 2020

Amplă acțiune de donare de sânge a jandarmilor covăsneni

de Iulia Drăghici - Taraș | 1830 vizualizări

Jandarmii covăsneni s-au mobilizat vineri și au luat parte, în număr mare, la o acțiune de donare de sânge, desfășurată la Centrul de Transfuzii Sanguine Covasna din Sfântu Gheorghe. Peste 30 de persoane au donat până la această oră, iar activitatea este încă în desfășurare. 

„Nevoia semenilor aflați în suferință, precum și apelurile repetate ale familiilor acestora ne-au făcut să participăm astăzi la o activitate de donare de sânge organizată la Centrul de Transfuzii Sanguine Covasna.

Nu-i cunoaștem, nu știm cine vor fi beneficiarii sângelui donat benevol de jandarmii covăsneni, dar știm că am răspuns într-un număr mare la această acțiune, conştienţi fiind de necesitatea şi importanța celor 450 ml de sânge.

Prin această acțiune, colegii noștrii au demonstrat că au înţeles importanţa unui astfel de gest, că a dona sânge înseamnă a salva viaţa cuiva aflat în suferință, și totodată au dorit să dea un exemplu altor instituţii, dar şi comunităţii locale, pentru a se crea o coeziune în rândul acestora, în vederea participării la acest gen de acţiuni.

Şi de ce nu, ne-am gândim că şi noi, la rîndul nostru, am putea avea nevoie la un moment dat de acea picătură de sânge pentru ca viaţa să ne fie salvată”, transmit jandarmii printr-o informare de presă. 

Felicitări pentru exemplul oferit întregii comunități! 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.