SOCIAL 7 septembrie 2022

Șansă unică pentru un ONG covăsnean: prezentare în fața celor mai bune firme din județ

de Iulia Drăghici - Taraș | 801 vizualizări

O asociație caritabilă va primi șansa de a-și prezenta munca, în scopul stabilirii de legături cu posibili sponsori, la Gala Topul Firmelor 

Asociațiile non-guvernamentale care desfășoară activități caritabile în comunitățile din județul Covasna sunt invitate de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna să își manifeste intenția de a lua parte la Gala Topul Firmelor. Aici, una dintre acestea va avea ocazia să își prezinte activitatea în fața celor mai buni oameni de afaceri din județul Covasna, care le pot deveni astfel sponsori. 

Apelul a fost lansat marți, într-o conferință de presă în care s-a vorbit despre Gala Topul Firmelor, cel mai important eveniment de business din județul Covasna. 

În fiecare an dăm posibilitatea unei asociații de binefacere să se prezinte. Nu avem încă anul acesta pe nimeni. Dacă este cineva interesat, atunci poate să ne contacteze și putem să vedem ce fac și să decidem. (...) De obicei, toate asociațiile au nevoie de bani, pe care îi strâng de la firme. Noi ne-am gândit, și de aceea facem acest lucru an de an, că altceva este să primească cineva o adresă impersonală că „suntem asociația x,y și ne ocupăm cu așa ceva, ajutați-ne” și altceva este să se întâlnească față în față cu potențialii sponsori și să aibă o scurtă prezentare. Depinde de fiecare cât de bine poate să se „vândă” în acele 5, 10 minute pe care le are la dispoziție. Scopul nostru este să facilităm această întâlnire”, ne-a spus, în acest context, președintele CCI Covasna, Edler András György.

Gala Topul Firmelor din județul Covasna este un eveniment unic în județ, prin faptul că aduce laolaltă cei mai buni oameni de afaceri din zonă. Primii trei de la fiecare categorie sunt premiați în cadrul unei ceremonii speciale. „Este evenimentul în care găsim cei mai mulți oameni de afaceri de succes pe metru pătrat. Evenimentul este deschis nu doar antreprenorilor premiați, ci și tuturor celor care doresc să încheie noi parteneriate de afaceri sau să își consolideze relațiile vechi”, se arată într-un articol publicat pe site-ul CCI Covasna. 

În acest an, Gala Topul Firmelor din județul Covasna va avea loc în data de 29 septembrie 2022, la ora 18.00, în sala de evenimente ANNA GARDEN din Moacșa (sala de evenimente se află pe DN11, la intrarea în Moacșa din direcția Brașov). 

Reprezentanții asociațiilor interesate să ia parte la eveniment, cu scopul de a se promova în fața oamenilor de afaceri din județ, pot să se înscrie fie direct la sediul CCI, din strada Oltului, nr. 17, Sfântu Gheorghe, fie prin e-mail: ccicov@ccicov.ro sau telefon 267- 351 677 ori 0267- 310 355. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.