SOCIAL 28 aprilie 2022

35 de copii și 10 bunici din Barcani au primit daruri înainte de Paștele ortodox

de David Leonard Bularca | 1427 vizualizări

Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” a ajuns în Sâmbăta Mare dinaintea Paștelui ortodox cu daruri la 35 de copii și 10 bunici din comună. 

Am reușit să ajungem la 35 de copii și 10 bunici în această campanie. Darurile au fost împărțite doar sâmbătă. Fiecare pachet a fost gândit în funcție de nevoile fiecărei persoane. Unele cutii conțineau doar dulciuri și jucării, altele hăinuțe, cărți sau alimente”, a spus, pentru Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, președinta Asociației de Tineret „Împreună pentru Barcani”, Raluca-Maria Bularca.

Unele persoane care au primit vizita tinerilor din Barcani s-au emoționat până la lacrimi. 

„Bunicii au primit și ei alimente de bază si câteva alimente pentru masa Sărbătorilor Pascale. De la copii la bunici, toți s-au bucurat și ne-au primit cu drag în casele lor! Am văzut multe zâmbete pe chipurile copiilor, dar și lacrimi pe fețele îmbătrânite ale bunicilor”, ne-a mai spus Raluca-Maria Bularca.

Aceasta a mulțumit oamenilor care au donat bani, pentru că astfel campania de întrajutorare a putut fi dusă la bun sfârșit. 

„Nu avem cuvinte de mulțumire pentru persoanele care ne-au sprijinit în această acțiune! Fără ei, nimic nu era posibil! Sunt sigură că binele făcut de ei li se va întoarce înzecit. Mă bucur tare mult că în Barcani s-a format o «tradiție» și că împreună reușim să facem bine și să-i ajutăm pe oamenii care au uitat să mai zâmbească”, a mai spus, în final, președinta Asociației de Tineret „Împreună pentru Barcani”.

Și în anul 2021 Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” a derulat o astfel de acțiune. Atunci, în Vinerea Mare, aceștia au ajuns cu daruri la 20 de familii din comună, iar 60 de copii s-au bucurat de cadourile primite. 

Sursa foto: Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” / Facebook

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.