SOCIAL 27 mai 2022

1 Iunie: polițiștii de la Protecția Animalelor lansează o provocare pentru copiii covăsneni!

de Iulia Drăghici - Taraș | 1154 vizualizări

La sărbătoarea de Ziua Internațională a Copilului se alătură anul acesta și Biroul pentru Protecția Animalelor, care lansează o provocare interesantă pentru micuți: un concurs de desene. Mai exact, acțiunea, numită „Animalul meu preferat”, este adresată preșcolarilor și elevilor din clasele primare. 

Copiii vor realiza desene/picturi pe coli A4, iar pe verso vor fi trecute numele, prenumele copilului, grădinița/școala, grupa/clasa unde învață.

Desenele/picturile vor fi predate în data de 1 iunie 2022, intervalul orar 10-12.00, la cortul I.P.J. Covasna situat în parcarea fostului hotel Bodoc. 

Fiecare participant va primi o diplomă de participare, iar cele mai bune desene (pe categoriile preșcolari și școlari) vor fi recompensate și cu premii în jucării, premierea fiind organizată la ora 13.00.

Tot de 1 iunie se va organiza un concurs de îndemânare (pescuit cu undițe cu magnet) la cortul I.P.J. Covasna, între orele 12.00-13.00, cu premierea la ora 13.00”, se arată într-un comunicat de presă trimis joi de IPJ Covasna. 

În cadrul aceluiași eveniment, organizat de Ziua Copilului în centrul municipiului Sfântu Gheorghe, se va organiza și o paradă a câinilor. 

Urmează ca și alte activități, organizate sub coordonarea autorităților locale, să fie prezentate în perioada următoare. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.