POLITICA 4 octombrie 2012

USL Covasna se pregătește de campania electorală

de Székely Emőke | 365 vizualizări

Conducerea PSD îşi va numi astăzi candidaţii pentru alegerile parlamentare.

Conducerile PSD și PNL Covasna au purtat negocieri pe marginea distribuirii colegiilor pentru alegerile parlamentare. Președintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a declarat că în cursul zilei de azi organizația pe care o conduce se va întruni în cadrul unei ședințe a comitetului executiv, în urma căreia vor fi discutate și supuse la vot candidaturile pentru alegerile parlamentare.

„În urma discuțiilor purtate cu cei de la PNL am decis ca PSD să desemneze candidatul pentru funcția de deputat în colegiul 4 (Covasna – Întorsura Buzăului), și pentru funcția de senator în colegiul 1 (Sfântu Gheorghe). Eu mi-am exprimat deja public intenția de a candida pentru un nou mandat de deputat, urmează să vedem pe cine propunem pentru funcția de senator” – a declarat Grama.

Cât despre campania electorală, acesta a spus că PSD se va bate pentru fiecare vot și va colabora cu PNL, UNPR și PC, pentru ca USL să obțină rezultate cât mai bune.

Propunerile PSD Covasna trebuie finalizate și trimise la București până pe 10 octombrie, pentru că lista finală a candidaților trebuie validată de către conducerea centrală a partidului. Toți candidații PSD la parlamentare vor fi prezentați în cadrul unei manifestări ce va avea loc pe 17 octombrie la București.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.