POLITICA 21 decembrie 2012

UDMR a prelungit autorizaţia pentru panoul SIC din faţa Prefecturii

de Monica Vrânceanu | 847 vizualizări

UDMR a prelungit autorizaţia pentru panoul SICPreședintele Consiliului Județean (CJ) Covasna și totodată liderul organizației județene a UDMR, Tamás Sándor, susține că Panoul SIC – Terra Siculorum amplasat în fața Prefecturii Covasna va rămâne acolo până pe 20 ianuarie 2013, ca urmare a prelungirii autorizațiilor necesare în acest sens.

Tamás Sándor a declarat joi că a prelungit contractul cu firma furnizoare și autorizația pentru Panoul SIC tocmai pentru că își dorește ca prefectul Codrin Munteanu să înțeleagă în cele din urmă că „trăiește pe pământ secuiesc”.

„Am observat că domnul prefect Munteanu este grijuliu în ceea ce privește documentele și autorizația Panoului, așa că le-am prelungit și totul este în regulă. Mai ținem acolo panoul, ca să știe și domnul prefect că e în Ținutul Secuiesc”, a declarat Tamás Sándor.

În plus, liderul UDMR Covasna s-a arătat intrigat de faptul că prefectul Codrin Munteanu ar fi dat dispoziție cu privire la îndepărtarea unor autocolante inscripționate cu însemnele Ținutului Secuiesc și amplasate pe tăbliţele de la intrările în diverse localități covăsnene.

„Activitatea principală a prefectului Codrin Munteanu – care nu a adus niciun chibrit în județul Covasna, este să îndepărteze aceste autocolante. Astfel, după ce a sunat pe la primari și le-a zis să îndepărteze autocolantele, fiind refuzat de către aceștia pentru că ei nu au nicio treabă cu ele, prefectul a dat dispoziție polițiștilor de sector să răzuiască autocolantele cu Ținutul Secuiesc. Eu sper că o să pățească precum la Loz în Plic: după ce va răzui va vedea că iese „necâștigător”... Nu știu dacă e normal ca un prefect să se preteze la așa ceva”, a spus Tamás Sándor, care susține că la Ilieni un polițist, surprins răzuind autocolantele de pe tabla de la intrarea în comună, ar fi spus că o face din ordinul prefectului.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, 21 decembrie 2012
Ce surpriza,vai au prelungit contractul.Nu uitati un lucru totusi,prefectul are grija ca voi sa respectati legile si Constitutia Romaniei,daca el se ia de voi,inseamna ca ati incalcat-o,iar acest citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.