POLITICA 25 martie 2011

Tinerii PDL-iști întorsureni și-au ales președintele

de Andreea Dabija Kelemen | 443 vizualizări
Sebastian Tohănean l-a devansat pe Ioan Bragheșiu la conducerea OTPDL Întorsura cu doar un vot - scorul fiind 30-29 Biroul Permanent Orăşenesc PDL Întorsura Buzăului s-a întrunit miercuri la Casa Orăşenească de Cultură pentru alegerea preşedintelui Organizaţiei Tineretului PDL pe zona Întorsurii Buzăului, Floroaia, Brădet şi a vicepreşedinţilor, secretarilor şi trezorierilor necesari. Doi tineri şi-au depus candidatura pentru funcția de președinte, iar cei 59 de votanţi au decis că noul preşedinte este Sebastian Tohănean. Acesta a

Sebastian Tohănean l-a devansat pe Ioan Bragheșiu la conducerea OTPDL Întorsura cu doar un vot - scorul fiind 30-29

Biroul Permanent Orăşenesc PDL Întorsura Buzăului s-a întrunit miercuri la Casa Orăşenească de Cultură pentru alegerea preşedintelui Organizaţiei Tineretului PDL pe zona Întorsurii Buzăului, Floroaia, Brădet şi a vicepreşedinţilor, secretarilor şi trezorierilor necesari.

Doi tineri şi-au depus candidatura pentru funcția de președinte, iar cei 59 de votanţi au decis că noul preşedinte este Sebastian Tohănean. Acesta a câştigat cu un număr de 30 de voturi, cu doar unul mai mult decât contracandidatul său, Ioan Bragheşiu.

„Sunt încântat de faptul că ne-am adunat în număr aşa de mare. Ideea este că trebuie să creăm o echipă puternică, pentru a se putea impune. Vreau să vă rog să luaţi în serios totul... Cine va rămâne în Organizaţia Locală de Tineret va trebui să muncească, să se impună la nivelul judeţului, să demonstreze că e bun şi că poate face treabă. Repet, această „joacă de-a politica” din Organizaţia de Tineret este foarte serioasă şi voi avea pretenţia să adun la nivelul judeţului nişte tineri pe care să mă pot baza. Dacă pornim la modul ăsta avem mari şanse în Întorsura, în Sita Buzăului, avem o bază a partidului care va asigura înlocuirea mea, a noastră... nu suntem veşnici. Doar prin calitate putem creşte, sper ca oamenii aleşi de voi să fie cei mai corecţi, cei mai buni şi cei mai loiali”, a spus preşedintele PDL Covasna, Dan Manolăchescu, prezent la alegeri.

Tot miercuri au avut loc alegerile locale pentru tineretul PDL și la Sita Buzăului și Barcani, unde au fost aleși președinți Cătălin Petcu, respectiv Gheorghe Pastor.

Sâmbătă, la Valea Crişului vor avea loc alegerile la nivel de judeţ în cadrul OTPDL Covasna, unde pentru funcția de președinte candidează Răzvan Comăneci, Ana Maria Vrencsan, Cătălin Petcu și Octav Ceangă.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
eugen, 11 aprilie 2011
Au fost alegeri la tinerii pdl nu la ACADEMIA ROMANA!!
nu conteaza, 11 aprilie 2011
o adevarata valoare a intorsuri. este un tanar cu o pregatire exemplara. o sa ajungem vai de noi. iar tara merge asa de bine pentru ca toti cei de la conducere sunt bine pregatiti.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.