POLITICA 30 octombrie 2020

VIDEO Silviu Popica de la PNL, noul viceprimar al Orașului Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 2909 vizualizări

Consiliul Local al Orașului Întorsura Buzăului l-a ales pe Silviu Popica, din partea PNL, pentru funcția de viceprimar al localității. Aceasta a fost singura propunere exprimată în plenul ședinței organizate în 30 octombrie, în care a avut loc și votul.

Silviu Popica a fost ales cu 11 voturi pentru. Două voturi au fost nule și unul împotrivă. Un consilier a fost absent.  

În aceeași ședință, Călin Strâmbeanu (USR), Sorin Popica (PMP) și Constantin Bularca (Pro România) au fost învestiți în funcțiile de consilieri locali, ca urmare a validării lor de pe listele de supleanți. Totodată, în același context se formează și comisiile de specialitate din cadrul CL. 

Silviu Popica, la bază profesor și antreprenor, a candidat și la funcția de primar, unde, în final, a ocupat locul al treilea, cu 16,42% dintre voturi, după Raul Urdă (28,51%) și Leca Băncilă (18,2%).

La ceremonia de învestire a CL și a noului primar, din 22 octombrie, edilul-șef, Raul Urdă, a spus că își dorește ca alături de el în conducerea orașului să fie un ales local al PNL.  Decizia are la bază și o explicație. 

Sincer, îmi doresc ca acest post să meargă către cei de la PNL. Consider că în viitor PNL și USR vor face împreună Guvernul și atunci nu am voie decât să duc Întorsura spre cei care sunt la guvern, pentru a face mai ușoară îndeplinirea proiectelor și a tot ce ne-am propus. Consilierii USR vor vota cu siguranță propunerea PNL-ului. Din câte am discutat cu domnul Olimpiu Floroian, președintele PNL Covasna, propunerea oficială este Silviu Popica”, ne-a spus Raul Urdă, săptămâna trecută, după ceremonia de învestire.

Revenim cu detalii și noi declarații.  

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.