POLITICA 17 ianuarie 2013

PSD Covasna nu vrea schimbări politice la deconcentrate

de Monica Vrânceanu | 362 vizualizări

PSD Covasna nu vrea schimbări politice la deconcentrateLiderul PSD Covasna, deputatul Horia Grama, susține că nu USL nu va schimba haotic conducătorii instituțiilor deconcentrate, însă admite că există instituții în care ar fi loc de mai bine, în sensul unor conducători care să aibă în spate o carieră de funcționar public ori măcar studii în domeniul activității instituției.

Horia Grama a declarat că în prezent se fac evaluările conducătorilor deconcentratelor, urmând ca apoi să se ia o decizie în privința instituțiilor unde este nevoie de o schimbare.

„Nu facem schimbări și în niciun caz schimbări haotice, dar este de notorietate faptul că PDL a numit oameni incompetenți în multe posturi (...)”, a declarat Horia Grama, arătând că sunt unele instituții în care PDL „a basculat” oameni fără experiență profesională sau carieră în administrație. Astfel, Grama a admis că este posibil să aibă loc schimbări, însă a subliniat că dacă acestea vor avea loc, vor aduce în schimb oameni competenți. În ceea ce privește vocile din UDMR care au susținut că a început „mazilirea” directorilor de deconcentrate maghiari, Grama a arătat că schimbările nu se vor face pe criterii etnice, însă UDMR trebuie să-și asume în cele din urmă rolul de partid aflat în Opoziție.

În context, Horia Grama a ținut să arate că va susține în Parlament şi la Guvern proiectele de dezvoltare pentru Sfântu Gheorghe și zona Întorsurii, precum și cele pentru întreg județul.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.