POLITICA 10 august 2011

Liderul PC Covasna foloseşte o adresă de email cu trimitere la PDL

de Monica Vrânceanu | 526 vizualizări

Deşi a părăsit PDL de mai bine de un an, Dan Suciu mai foloseşte încă în corespondenţe oficiale vechea adresă de e-mail

Obiceiurile vechi mor greu, însă la fel se întâmplă și cu obișnuința de a face parte din unul dintre cele mai importante partide ale scenei politice - asta o poate confirma liderul Partidului Conservator (PC) Covasna, Dan Suciu, care continuă să folosească o adresă de email ce face trimitere la trecuta sa apartenență la PDL.

Președinte al PC Covasna, Dan Suciu, cel care de câteva luni este și consilierul pe probleme administrative al primarului PCM din Baraolt, Nagy Istvan, folosește o adresă de email ce conține în componența sa inclusiv denumirea ”PD Covasna”.

Adresa de email a fost folosită recent de către Dan Suciu într-o corespondență oficială, însă fostul președinte al filialei de tineret a PDL Covasna nu vede nimic deplasat în acest lucru.

”Ce relevanță are faptul că folosesc o adresă de email veche, cu atât mai mult cu cât ea este cunoscută de foarte multă lume? Am această adresă de email de ani de zile, nu văd care este problema, este stupid să se lege cineva de acest lucru”, a spus Dan Suciu.

Liderul PC Covasna a explicat totuși faptul că ultima oară când a folosit respectiva adresă a făcut-o într-o cerere de informații publice înaintată către Consiliul Județean (CJ) Covasna.

OTPDL i-a creat conturi noi de mail şi Facebook

 

Secretarul general al PDL Covasna, Gheorghe Onea, a declarat că nu vede normal ca un preşedinte al altui partid să folosească o adresă de mail care face referire la PDL. „Dan Suciu a plecat la Partidul Conservator de bunăvoie şi sper că nu îi este ruşine de titulatura de preşedinte judeţean al formaţiunii lui Voiculescu”, a declarat Onea.

În acelaşi timp, preşedintele Tineretului PDL din Sfântu-Gheorghe, Răzvan Comăneci, a declarat că i-a alocat lui Dan Suciu câteva minute din timpul său, şi i-a creat acestuia conturi noi, atât de e-mail cât şi de Facebook, care să exprime statusul politic actual al liderului PC Covasna. „Am pregătit deja o adresă nouă de e-mail (dansuciu_pc@yahoo.ro) şi un cont de Facebook în concordanţă cu actuala funcţie a fostului nostru coleg – Dan Suciu Partidul Conservator, iar parola pentru ambele conturi este «felixmotanul»”, a declarat Răzvan Comăneci.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 13

Adaugă comentariu
unguru` romanesc, 10 august 2011
Ultranationalistul asta a ajuns in serviciul extremistilor de la PCM? Nici securitatea nu e in stare de asemenea transferuri. Poate doar unu ca Becali
danut cel fricos, 10 august 2011
de cand EBA l-a scos de sub fustita, danut a gasit alta pul-pana sub care sa se ascunda. cea a lui danut... voiculescu. intrebare: unde se va ascunde pe viitor danut suciu? Raspuns: sub poooala popii
Valentin, 10 august 2011
Suciu tot penibil ramane...orice adresa de mail ar avea.Cel mai antipatic politician.
mona, 10 august 2011
La cum face plimbari politice suciu, ar trebui sa-si faca o adresa personalizata doar cu numele lui, si nu a unui partid politic...
roxana, 10 august 2011
Bine, ca si-a pastrat adresa de email nu-i nimic rau, dar faptul ca face cereri oficiale de pe ea e foarte grav...
cristi, 10 august 2011
Cel mai normal ar fi fost ca suciu sa renunte la adresa aceea in momentul in care a parasit pdl-ul...dar cum nimic nu mai e normal in covasna...ce poti sa-i ceri?!
Viorica, 10 august 2011
Da Miorita, da problema apare in momentul in care tu, care lucrezi la cola faci o cerere oficiala de pe adresa de pepsi...oricum, stirea nu are prea mare interes, da' totusi e interesant ce face suciu
Denes, 10 august 2011
Danute tata, cel mai bine ar fi sa renunti la adresele de email personalizate si sa-ti faci una doar.cu numele tau...ca cine stie pe unde te mai duce politica asta...
mariana, 10 august 2011
Suciule, prietenii tai de la.PC n-au vazut faptul ca le trimiti mail-uri de pe o adresa personalizata cu pdl? Sau stai, tu esti singur la PC Covasna si n-ai cui sa-i trimiti mailuri:))))
vasi, 10 august 2011
Problema apare in momentul in care suciu foloseste acea adresa de email pentru a face diferite cereri in numele partidului...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.